Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Egy amerikainak szeretnék...

Csernozjom kérdése:

Egy amerikainak szeretnék küldeni magyar édességcsomagot. Kérdés 1: Ismerik a tejkaramellát? Kérdés 2: Hol lehet kapni Zizit?

Figyelt kérdés

2014. febr. 10. 23:52
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
3.) Rosszat akarsz szerencsétlennek?
2014. febr. 10. 23:56
 2/6 anonim ***** válasza:
64%
Szvsz, ha az USA-ra gondolsz, oda semmiféle élelmiszert nem engednek be.
2014. febr. 11. 00:16
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
Benzinkúton, piacon és kisebb boltokban lehet kapni zizit.
2014. febr. 11. 05:31
 4/6 anonim ***** válasza:
20%
Az USA-ba semmilyen élelmiszert nem lehet csomagban küldeni.
2014. febr. 11. 09:19
 5/6 anonim ***** válasza:
68%

Eszem megall a sok tudatlan felreinformalotol!!! ma 00:16 es ma 09:19 tessek inkabb mas kategoriaban osztani az eszt, mert ehhez, nyilvanvalo, hogy nem ertetek!

Nyugodtan kuldj edesseget, de csak olyat, ami nem romlando, zizit, cukrot lehet, de pl. gesztenye pure vagy turo rudi nem biztos hogy kibirja.

Mult honapban ettem meg az utolso szem szaloncukrot, amit anyukam csomagban kuldott. Californiaban lakom, itt mindig joido van es siman kibirta az utat a csokimaz a cukron. A telapo csoki viszont tutti megolvadna es osszekenne mindent a csomagban.

Allati eredetu termeket: hust, sajtot, szalamit, kolbaszt stb. TILOS

Tovabba friss zoldseget/gyumolcsot szinten TILOS - ha ezeket megtalaljak, akkor kidobjak a csomagot, es minden elvesz. Az allati eredetu termekeket a kergemarha kor miatt, a zoldseg/gyumit pedig a feluleti korokozoktol valo felelem miatt tilos behozni az orszagba. Ez a tilalom vonatkozik a repulon utazo turistakra es a posta altal szallitott csomagokra. Tudom tudom, utazott mar valaki gyulai kolbasszal es sikeresen belepett az orszagba, annak szerencseje volt, de inkabb ne kisertsd a sorsot. Ha megtalaljak kidobjak.

Amugy minden mast (gyari, feldolgozott, csomagolt stb.) lehet. En kaptam mar pilota kekszet, negro cukrot, Duna kavicsot, vanilias karikat. Repulon pedig hoztak mar gesztenye puret es turo rudit is.

2014. febr. 11. 21:31
 6/6 anonim ***** válasza:

csak tudnam a sok barom miert pontozta le a valaszomat

mindegy, valszeg sose fognak az USAba jutni es az irigyseg "beszel" beloluk....

Kerdezo, itt a hivatalos forras, gugli fordito segit, ha nem megy az angol:

[link]

2014. febr. 11. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!