Magyar vagy külföldi élelmiszert szoktatok főleg vásárolni?
Amelyik jobb ár/érték arányú, nekem semmit sem számít, hogy magyar-e vagy sem.
Teljesen azonos termékek esetén ez általában a külföldi, de nem mindig.
99%-ban külföldit, a magyar általában pofátlanul drága.
Tudom, hogy nem a termelők hibája, és ezzel még nehezebb helyzetbe hozom őket, de nincs pénzem jótékonykodni.
Külföldit általában, mert sajnos a magyar termék általában egyszerre silány és drága!
Amit tudok, a nagyszüleimtől hozok, kertből, vagy faluról tojást... de ha boltban veszek, akkor a magyar termékeket igyekszem elkerülni.
Normál boltban tényleg nem a magyar a legjobb, de én olyan helyről veszem ahol a magyar jobb ár érték arányban is, bioboltokban pl a glück márkának is vannak magyar termékei. A jobb minőségűben jobb a tápanyag, az ember hamarabb eltelítődik azoktól, hiába drágább pár forinttal, kevesebb is elég akár fűszereknél is.
A legjobb példák erre az illóolajok. A magyar terápiás célra alkalmas olajokban sokkal több az aroma, intenzívebb a hatás és olcsóbbak is mint a külföldiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!