Milyen külföldi ételeket etettek eddig?
Harmadikhoz még egy variáció: lengyel sertésből származó, de magyar boltban vásorlt húsból készült pöri külföldi?
Ettem már: gíroszt, húsos chilit (magyar nevén Chilli con carne), tzazikit, meg egy csomó dolgot, aminek a nevét sem tudom. Melyik ízlet a legjobban? Ausztriában ettem amerikai sültoldalast. Az jó volt. Németországban valami barnasörös sertésszeletet.
Mit nem? Ma már szinte minden "külföldi".
Egyébként a sushi nálam nagyon vezet ilyen téren, pár hetente mindig rámtör, hogy most az kell. Itthon is szeretek készíteni.
Ez minek számít a szójaszósszal? :D [link]
Angliában készült észak-indiai vega kajákat ettem. Szinte mindent nagyon szerettem: a dhalokat, sabjikat, raitákat, a laposkenyereket, a kheert és a kulfit stb.
Meg Magyarországon készült sushit, onigirit és gyozát, abból a gyoza volt a kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!