Szoktál enni kakaóstésztát?
Figyelt kérdés
Én imádoma tésztát Nesquick kakaóval. A párom viszont azt mndja, ő még csak nem is hallott róla, nem hogy evett volna ilyen ételt. Ti ismeritek? Vagy ez csak felénk szokás?2009. dec. 4. 15:36
1/10 anonim válasza:
Én is szoktam enni. És nagyon szeretem! :D
2/10 anonim válasza:
én se hallottam még róla, nagyon furcsán hangzik :P
3/10 anonim válasza:
nem hallotatok még kakaós tésztáról? :D
én is szoktam enni, szerintem nagyon finom:)
meg szoktam csak úgy simán enni nesquik kakaót is.. tudom hogy nem egészséges:( de olyan finom!:))
4/10 anonim válasza:
Jajjj imádom :D:D Amikor van itthon tejszínhab azt is teszek rá :P Annyira finom..:)
5/10 anonim válasza:
Hmm... Én még nem hallottam róla. De hogy csináljátok, csak a sima tésztát megszórjátok kakaóval és ennyi?
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Igen, jól írtad, sima kifőzött tészta, jól megszórva kakaóval, és összekeverni. Ha még meleg a tészta, akkor a kakaó megolvad rajta.(én gyufatésztával szeretem)
2009. dec. 4. 19:24
7/10 anonim válasza:
Hmmm Imádom múltkor 6 tányérra bedobtam mivel a tésztát imádom!!:P
8/10 anonim válasza:
én is szoktam enni:)
isteni finom hmmmm.:P
10/10 anonim válasza:
én szaros tésztát szoktam enni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!