Szerintetek ez beteges?
Én is így vagyok. Én finnyásnak tartom magam bár nem szívesen. Olyan rossz hogy elmegyek valahova és mindenki jól teletömi magát én meg nem tudom mert 20 helyre el kell mennem hogy találjak valamit amit szeretek és nem kell hánynom tőle.
Ha neked ez az életmód bejön akkor semmi gond szerintem.
Most be akarod mesélni magadnak, hogy különleges vagy? Hallottál már emberi ízlésről? Én pl csak a csirke mellet eszem meg, pont. Mégsem vagyok beteg... Ízlések és pofonok, ennyi.
Amúgy gratulálok az első mondatodhoz, nagyon értelmesre sikerült.
Köszönöm a válaszokat!
nem értem, hogy a második válaszolónak miért kell bele kötnie az összes létező dologba amit csak leírtam. De hát ez van. Nem akarok semmit se bemesélni magamnak és kíváncsi vagyok mások is vannak-e ezzel így vagy csak én. Szerintem normálisan írtam, nem szóltam be neked, se senki másnak, szóval nem értem miért kell bunkó módon leugatni... .l.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!