Az érett avokádó az savanyú?
Figyelt kérdés
Krémet csináltam belőle, a receptek amiket neten találok citromot írnak bele, de ha azt tettem volna bele akkor ehetetlen lett volna. Inkább pirított szezámmagot, paradicsomot, szódabikarbónát, kaprot tettem bele.2014. jan. 16. 21:15
1/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem savanyú! Olyan íze van, mint a pisztáciának. Ha kicsit is savanyú volt, az romlott volt vagy valami baja volt, nem kellett volna megenni. :S
2/8 A kérdező kommentje:
Azt írták, hogy ki kell kaparni, de letekerni alig tudtam a magról.
2014. jan. 16. 22:07
3/8 anonim válasza:
Akkor az inkább még éretlen lehetett.
4/8 anonim válasza:
Enyhén diós-vajas íze van, semmiképpen nem savanyú. Nem valószínű, hogy valóban érett volt a tiéd. Puha volt?
5/8 anonim válasza:
Jó eséllyel totál éretlen volt az avokádód, mert az áruházakban kaphatók 95%-a az.
Kétféle van, az egyik végig sötétzöld marad, de nyomásra akkor is közepesen puhának kell lennie. Az alakjukból meg tudod állapítani, hogy a tied milyen, a hosszúkás sötétzöld a gyakoribb.
Amúgy én még savanyúval nem találkoztam, éretlenül durván szappanízű és kőkemény, beérve diós-pisztáciás a sajátos avokádós aroma mellett, és már kanállal is kenhető puhaságú.
6/8 anonim válasza:
Papírzacskóba téve és sötét helyen pár napig tárolva a megfelelő állagát eltudja érni,hogy könyebben lehessen vele dolgozni. Tapasztalatból mondom. :)
7/8 A kérdező kommentje:
olyat választottam amin van valami piros és puha is. Ugye errefelé piros ha érett valami, gondoltam avokádónál sem más a helyzet. :D
2014. jan. 20. 22:08
8/8 anonim válasza:
Piros?! Az avokádó fajtától függően zöld vagy sötétlila. Mit vettél? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!