Jelentkezel aldi háziasszonynak?
Figyelt kérdés
:)2014. jan. 8. 14:36
1/11 anonim válasza:
Nem. Nem vagyok egy konyhatündér. Pláne nem akkora, hogy nyilvánosan mutogassam a (nem)tudomásomat.
4/11 A kérdező kommentje:
:D köszi
2014. jan. 8. 14:41
5/11 anonim válasza:
Nem, de a férjemet lehet benevezzük házigazdának.
6/11 anonim válasza:
... havi nettó 1500 euró fizuért igen :)
+ a feltételeim: saját öltözőt kérek, a szobában legyen mindig friss vágott virág, egy gyümölcsöstál is legyen friss gyümölcsökkel odakészítve, legyen 1 masszőr, egy manikűrös és egy fodrász ott ugrásra kész.
:)
8/11 anonim válasza:
Nem. Mert ezek nem háziasszonyok ,hanem reklám asszonyok!!!!
Ettél náluk ,látad ,hogy mit tudnak háziasszonyként felmutatni?
9/11 anonim válasza:
Nem. Mondjuk mire fel is jelentkeznék, itt jó 50 km-es körzetben nincs is Aldi, úgyhogy még életemben nem jártam ott. :D
10/11 anonim válasza:
Szerettem volna, de aztán elolvastam a kiválasztás folyamatát. Interneten lehet szavazni a jelöltekre. Itt az dönt kinek mennyi ismerőse van, hány embert tud mozgósítani, hogy rá szavazzon. Én meg nem vagyok egy szavazatért kuncsogró típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!