Baj ha sok szőlőcukrot eszek? Ha igen miért?
Hacsak nem akarsz cukor beteg lenni... Bár, gondolom szeretnél még életedben, legalább egy cukros élelmiszert is elfogyasztani úgy, hogy ne dagadjon be bármilyen testrészed, és vigyenek el a mentők... Ezért, ne egyél annyi szőlőcukrot.
~ Remélem segítettem!
Utánaolvastam:
Egy átlagos felnőttnek napi 120 grammot javasolnak, az efölötti mennyiség zsírként raktározódik.
Az agyra, szívműködésre, izomzatra jó hatással van, az immunrendszert viszont megterheli és az anyagcserét is hátráltatja.
Nem tudom, nálad mennyi az a sok. Én nem eszem rendszeresen, de ha elkezdem, akkor nem tudom abbahagyni, 2 zacskót simán benyomok.:) És csak a mentolosat szeretem. Rám olyan hatással van, hogy egy csomót nevetek meg poénkodok tőle. Bár ez lehet a mentoltól van, mert most olvasom róla, hogy szelektív opioid hatása van.:)
Szerintem sok a 120g .
Gondolj bele, bármi ami keményítöt tartalmaz (burgonya, gabona liszt, rizsa) és elfogyasztod a vékonybélben cukorrá alakul az emésztés folyamán.
A felvágottakba rakott kukorica fruktózt már nem is említem.
Persze a cukororvosod erről nem fog beszélni :D Anyagi okokból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!