A töltött káposzta meddig áll el?
Figyelt kérdés
December 24.én csináltam és még ma is ettem belőle de már húsgombóc nem volt benne csak káposzta...és olyan furi íze volt...vagy csak furi volt hús nélkül enni...illata nem volt rossz csak kicsit meg vagyok ijedve mert még nemnagyon ettem soha 8-9 napos kaját..remélem nem lesz bajom..2014. jan. 2. 14:36
1/2 anonim válasza:
5-9 napig jó ha hütőben volt.Nem hiszrm ,hogy bajod lesz ,de az biztos ,hogy hús nélkül nem olyan jó.
2/2 anonim válasza:
A töltött káposzta relatíve sokáig eláll, de 9 naposan enni azért már meredek...A 6. napon túl már biztos kezd érdekes aromája lenni. Máskor kihűlés után fagyaszd le azt, amit biztosan nem eszel meg 3-4 napon belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!