Mennyi volt a leghosszab idő, ami alatt nem vettél magadhoz táplálékot? Miért? Hogy bírtad?
4 és fél nap. Kíváncsiságból, plusz olyan lelkiállapotban voltam, hogy passzolónak éreztem.
Jól bírtam, különben abbahagytam volna, elvégre nem volt kényszer, én pedig hedonista vagyok s nem szoktam visszafogni magam táplálkozásilag. Máskor nem is tettem volna ilyesmit, az egy kivételes időszak volt. Eleinte bizonyára éreztem némi éhséget, de semmi különös. Az ötödik napon nagyon poénos volt, mentem sétálni s mintha félig részeg lettem volna, csak ez olcsóbb... Igaz, kezdtem mániákusan gondolni az ételre. Aztán igazán megéheztem s gyöngének éreztem magam, úgyhogy ettem egy kis aszalt gyümölcsöt, nem estem neki a hűtőnek...
Plusz egyszer 3 napig napszúrásom volt s eszméletemnél is alig voltam.
Olykor-olykor egy napig nincs étvágyam, akkor nem eszem. Ez jópár évente egyszer fordul elő.
Alapesetben viszont nem bírom ki evés nélkül (vagyis megéhezem), legkésőbb este eszem, s szűk egy nap után után a szénhidráthiány is be szokott ütni. Úgyhogy a direkt böjtnapok tartása fizikailag sem az én műfajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!