Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Házi tejet minden esetben...

Házi tejet minden esetben kell forralni? Olyat hallottam, hogy ha isszuk akkor fel kell forralni, de ha süteménybe megy, vagy palacsinta tésztába, akkor nem kell, mert ott úgy is nagy hőfokban van.

Figyelt kérdés
2013. dec. 21. 22:57
 1/2 doboszoli ***** válasza:

Nem is túl régen, kerekedett ebből egy parázs vita.

Forralni, vagy nem forralni, ez itt a kérdés.

Én dolgoztam a tejtermelő fronton, ottani tapasztalataim, és tanulmányaim alapján a forralásra szavazok.Jobb a békesség!(nem beszélve a praktikus szempontokról, mint pl. tárolási idő)

2013. dec. 22. 07:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, azt értem, hogy jobb de a süteménybe is ami magas hőfokon sül a sütőben?
2013. dec. 22. 09:06

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!