Krumplihámozó vagy kés?
Figyelt kérdés
Ti mivel szoktátok a krumplit pucolni?2009. nov. 25. 18:46
11/19 anonim válasza:
Én is jobban szeretem a hámozót, gyorsabban is tudok vele, mint késsel. Viszont, ha nincs ilyen a láthatáron, egy sóhajtás után használom a kést, az sem gáz, csak lassabb. Ilyenkor annyi előnye van, hogy a kivágandó dolgokat azonnal ki tudom a krumpliból faragni.
12/19 anonim válasza:
hámozó...késsel több mint a fele krumpli ott marad
13/19 anonim válasza:
Hámozó!!! Ráadásul késsel lekapargatni sokkal veszélyesebb és undorítóbb is. Szerintem.
14/19 anonim válasza:
Hámozó.És a zöldségeket is azzal pucolom.Az enyém nem vizszintes,hanem függőlegesen áll a késrész,s másik oldalán pedig van egy kis hegyes késecske,ezzel a kivágandó részeket is kitudom venni a krumpliból.
15/19 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy nem vagyok egyedül a hámozós dologgal :)
2009. nov. 26. 08:58
16/19 anonim válasza:
Amiota kiprobaltam a hamozot,azota nem tudok kessel pucolni.Nem tudom mi lenne, ha ismet kessel kellene hantanom mindent.
18/19 anonim válasza:
Késsel hámozok.
Használnám én a hámozót örömmel, anyukám is azt használ, nagyon szereti, de én is balkezes vagyok, mint egy korábbi válaszoló - és nem megy hámozóval. Amikor eszembe jut, akkor szoktam nézelődni az üzletekben, hátha találok balkezes krumplihámozót, de eddig nem volt szerencsém.
Így aztán marad a kés...
19/19 anonim válasza:
Én is balos vagyok, de én meg késsel nem tudok hámozni. Én is hámozót használok mindenhez. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!