Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a kenyérsütő...

Mi a véleményetek a kenyérsütő gépröl? Érdemes venni ki lehet használni, nem tul drága az energia hozzá? Recepteket hozzá hol találhatok?

Figyelt kérdés
2009. nov. 24. 11:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk van és nagyon jó. Este berakod a cuccokat hozzá beprogramozod hogy reggel hányra készüljön el a friss meleg kenyér:) És nagyon finom kenyereket lehet sütni, de sok idő kell mire megtalálod a legjobb receptet, mert nagyon sz@rokat is lehet sütni. Az elején volt hogy olyan lett a kenyér hogy építkezni lehetett volna belőle:)

És az tény hogy drágábbra jön ki, mint a bolti kenyér, de finomabb és te tudod hogy mi van benne.

2009. nov. 24. 11:59
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
szerintem csak a fehérkenyér esetén nem jön ki olcsóbban. és az a forró sercli a téli homályos reggeleken...!
2009. nov. 24. 13:17
 13/16 anonim ***** válasza:
73%

Sokkal egyszerűbb kenyeret egy jó villanysütőben sütni.

Mi szinte sohasem veszünk pékárút. Magam sütöm a kenyeret, a kalácsokat, kiflit, zsömlét, bucizsömlét, crossiant, konspitzot, stb stb.

sokkal finomabb, az otthoni, és talán egészségesebb is, hiszen nincs benne semmilyen adalék.

De kenyérsütő géppel nem bénáznék. Anna csúnya is a produktum, és nincs is sok befolyásom rá, miközben készül. (gondolom...)

2009. nov. 24. 13:18
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi csak azt a kenyeret esszük, amit én sütök és főleg azért, mert olcsó.

Kell hozzá fél kg liszt, ezt 50 ft, 18 g élesztő ez kb. 15 ft, a többi hozzávaló 1 tk só 2 tk cukor és 2tk olaj, ez kb 10 ft + az áramköltség. Ezt kb 50 ft. Összesen 135 ft és 75 dkg kenyér lesz belőle.

Nálunk a boltban 300 ft a legolcsóbb kenyér /a tescóban persze van olcsóbb/.

Nagy előnye még, hogy nem kell boltba menni.

Van ugy, hogy másfél hétig sem megyek boltba!

2009. nov. 24. 15:11
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is és a családom is itthon sütöm a kenyeret.Olcsóbb és sokkal jobb ízű,mint a bolti és nincs benne mindenféle adalékanyag.Még 2-3 nap múlva is jóízű.Nem a gép receptje szerint sütöm,hanem szétnéztem a nete,és egy kicsit módosítva alakítottam ki a receptemet.Hasonló,mint az előttem írt recept.Annyi a különbség,hogy én 10 dekával kevesebb lisztet teszek a tésztába és krumpliporral pótolom .Az összekészítés 5 perc,az elmosása még annyi sem.Nem tudom,hogy ez miért macerás bárkinek is. Én csak ajánlani tudom.
2009. nov. 24. 18:25
 16/16 anonim ***** válasza:

Mi az a krumplipor?

Van itthon knorr burgonyapüré pehely.

Ezt használod, vagy mást?

2009. nov. 25. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!