Mi a véleményetek a kenyérsütő gépröl? Érdemes venni ki lehet használni, nem tul drága az energia hozzá? Recepteket hozzá hol találhatok?
Nekünk van kenyérsütő gépünk.
Előnyök:
- tudod, hogy miből van a kenyér, nincs benne ízfokozó, térfogatnövelő, stb.
- lehet sütni különleges kenyereket is (magvas, sajtos, fűszeres, amit csak a szemed-szád megkíván
- ha tartasz otthon kenyérlisztet és porélesztőt, akkor sem maradtok friss kenyér nélkül, ha bezárnak a boltok (ünnpekkor praktikus)
Hártányok:
- olcsónak nem olcsó a házi kenyér, mivel a liszt, élesztő, áram nem az, kb. annyira jössz ki egy kilóval, mint a boltinál
- lassan készül el a kenyér (a miénkben 3 óra)
nekem van, és nem is tudnék már élni nélküle. amikor megvettem, a használati utasításban iszonyat rossz receptek voltak, de ezen a honlapon okosodtam:
Én ezzel dagasztatom, kelesztem a bejglit, kakaós csigát, pogácsát, szóval nem csak sütésre használom, sokkal kevesebb idő és munka a kelt tészta sütés. Kenyeret nem mindig sütök, csak ha nincs kedvem boltba menni, olyan kéthetente, de pl anyám sosem vesz bolti kenyeret, ő napi szinten használja.
Anyunak van, de elég ritkán süt vele kenyeret, mert macerás. Pedig én sokkal jobban szeretem a kenyérsütős kenyeret, mint a boltit :) Nagyon jó, hogy szinte bármilyen ízesítést kipróbálhatsz és ahogy az előttem szóló is írta, amikor semmi nincs nyitva, akkor is van friss kenyered :)
Viszont rossz, hogy ez a fajta kenyér nem áll el addig, mint a bolti :(
a legtöbb ember nem használja, akinek van, pedig sztem szuper!
én nagyon szeretem, az előkészület 3 perc, mosogatás 1 perc. mi ebben a macera?! a gyümölcsöstől a köményesen át az olívásig már mindenfélét sütöttem. a gép melletti receptek tényleg rosszak. az első pár kenyered valszeg nem lesz telitalálat, de ha ráérzel, csodálatos élményben lesz részed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!