Babona az, hogy sárgabarackra vagy szilvára nem szabad tejet inni, mert befosol?
Figyelt kérdés
Én nem fostam be. Volt már olyan, aki befosott?2013. dec. 10. 21:56
1/13 anonim válasza:
Szervezet kérdése.
Alapvetően nem szokták javasolni nyers gyümölcsre, zöldségre a friss tej fogyasztását, mert igen, lehet fosató hatású.
2/13 anonim válasza:
Rám sincs hatással :)
De biztos van, akinek érzékenyebb a gyomra.
3/13 anonim válasza:
Nekem külön-külön is durván hatnak, együtt biztos rakétahajtómū, nem merem kipróbálni.
4/13 anonim válasza:
Ez csak babona, ugyanis ha gyümölcsböl turmixot csinálsz, akkor is nyers gyümölcsöt meg tejet keversz össze, és általában senkinek sincs töle baja.
5/13 anonim válasza:
Ez ember kérdése szerintem. Nekem a tapasztalatom az, hogy inkább fingani tudsz tőle. Az viszont nem zárja ki az eshetőséget, hogy a nagy fingadozásba úgy ellazulsz, hogy befosol. Én amúgy a paradicsomlevestől szoktam befosni, főleg, ha igazi paradicsomból van, és éhgyomorra eszem. :D
6/13 anonim válasza:
A szilva alapjáraton hashajtó hatású, ahogyan a zsírosabb tej is (nem a bolti, inkább a házi). De persze ez is szervezet kérdése, én már attól kivagyok hogy olvasom. :D
7/13 anonim válasza:
Én egyszer ittam turmixot és fostam tőle.
8/13 anonim válasza:
én nekem nem megy tőlük a hasam, van hogy jó nagy bögre kávét-sok tejjel megiszom, aztán eszek rá 1.2 narancsot utána meg még egy pohár tejeskávé vagy simán tej. eddig nem volt tőle soha semmi gondom ez is egyénfüggő
9/13 anonim válasza:
Van akit meghajt, nekem eddig nem volt vele gondom. :)
10/13 anonim válasza:
Engem meghajt a tej önmagában is.A sok gyümölcs is.
Együtt nem próbálom ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!