Vettem mangót, hogyan kell megenni?
Figyelt kérdés
2008. júl. 12. 08:18
1/8 anonim válasza:
Szia! Itt ( [link] ) talán egyfajta tálalási módot mutatnak be! Remélem ezzel tudok segíteni:) AMugy szerintem egyszerűen félbevágod és megeszed, vagy kis szereteket vágsz,mint az almából
2/8 anonim válasza:
Megmosod es kb az egy harmadanal probalod elvagni a laposabb felenel. Belul kockakat "vagsz" majd kinyomod es szepen mint a rozsa kinyilik es levagod. Ennyi.
HA jol megerett akkor probald meg meghamozni - vigyazz mert csuszik es kirepul a kezedbol - es ugy ahogy van megenni...en ezt szoktam. Mert ha meg nem eleg erett van egy kicsit hulye ize amit nem szeretek. En krumli hamozoval szoktam, mert a puha gyumolcshushoz kepes kicsit vastag a hejja.
Honnan tudod, hogy erett? Megnyomod mint a barackot. Ha puha akkor finom edes.
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm, akkor megkóstolom!
2008. júl. 12. 13:31
4/8 anonim válasza:
XD lol használati utasítás nincs hozzá ^^
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltál! Örülök, hogy nem a te válaszodra vártam, mert akkor így két év után sem kezdtem volna meg a gyümölcsöt.
2010. júl. 18. 21:34
8/8 anonim válasza:
Meghámozod, beveszed a szádba és elkezdesz rágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!