Milibindi kérdése:

Milyen a pomelo?

Figyelt kérdés
Ma vettünk egyet,mert az Aldiban jó áron volt, nem lett volna rossz az ize finom édes, de olyan száraz kemény volt , hogy alig tudtuk megenni! Leve semmi szinte! Lédúsra számítottam, de még a fogam is megfájdult annyira kemény volt! Ilyen vagy csak pechem volt?

2013. nov. 24. 22:29
 1/5 anonim válasza:
Nem lédús, hanem száraz, de azért nem olyan kemény. Lehet, hogy még kicsit éretlen volt, amit vettél. Nagy részét ki kell dobni, a húsáról a hártyát is érdemes leszedni, mert az keserű. Amúgy szerintem finom és egészséges is. Naranccsal való keresztezéséből jött létre a grapefruit. :)
2013. nov. 24. 22:37
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem finom, kicsit grapefruitos jellege van. egyébként nagyjából olyan ahogy leírtad. Leve nem sok van. Annyira azért nem kemény hogy a fogad megfájduljon tőle. Egyébként azt vettem észre,hogy ha valahol nagyon akciózva van akkor az még éretlen. Kicsit zöldebb a külseje is.
2013. nov. 24. 22:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Akkor egyszer érdemes lesz újra próbálkozni vele! Ha nem lett volna ennyire kemény nagyon finom lett volna!
2013. nov. 24. 23:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Peched volt.Lédús,csak azért adták olcsón,mert már kiszáradt.Megöregedett.
2013. nov. 24. 23:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2013. nov. 24. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!