Ha mostantol csak 5fajta etelt ehetnel eleted vegeig, miket valasztanal?
Ebben benne van minden kategoria, leves,fott etel,suti,keksz,tejtermek, pekaru, nasi, zoldseg- gyumolcs stb.:)
Koszonom,ha irtok!
Egy kis gyorsan ölő mérget, de azonnal...
Mint hasát szerető hedonistának, ez rémesen kevés. Ki tudnék találni 5, jobbára nagyon összetett ételt, amivel ellennék egy ideig, de azért ez túlságosan durva lenne hosszútávon.
De próbáljuk meg.
Zöldséges rántotta, zöldségleves, rengetegféle olajos magvat tartalmazó magkenyér, mákos-almás-körtés-kókuszos-mazsolás-etc. süti mogyorós-diós-kesus csokiszósszal (ez igazából 2 étel, de nem baj, a gyümölcsök pedig nyersek benne), egy komplikált, sült hagymát és sült cukkinit tartalmazó saláta... Ez az első ötletem, de ezt azért jobban meg kellene gondolnom, s utána kellene néznem a szükséges tápanyagoknak is, hátha kifelejtettem valamit, ami kell (bár nem írtam le minden összetevőt minden ételnél).
hű.
rántott csirkemáj, rántott karfiol, tyúkhúsleves sok tésztával és sárgarépával, nagyapám füstölt kolbásza sok hagymával, kockasajt kígyóuborkával.
Azta, azt hittem, könnyebb lesz összeírni, de nem :)
Csirkemell
Rizs
Banán
Kefír
Húsleves
spenótszószos tészta
répafőzelék
gombapörkölt barna rizzsel
rántotta
lecsós csirke barna rizzsel
Babgulyás
gyümölcsleves
bakonyi sertésszelet galuskával
sült hal savanyúsággal és rizzsel
zsömle
Amikor elolvastam nem tűnt durvának, de amikor elkezdtem rajta gondolkodni komolyan beizzadtam, ahogy beleképzeltem magam :D nehéz választás mert imádok mindenféle kaját, de asszem ezek lennének:
Bableves
Ananászos csirkemell
Rizs
Rántotthús
Tyúkhúsleves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!