Debrecen területén hol tudok venni Habanero vagy valamilyen Jolokia chili magot, esetleg termést venni?
Szia!
Köszi a tippet. A Malomparkra gondolsz? Ott egyszer néztem és nem volt. Akkor ezek szerint sűrűbben kell odamennem.
Hátha máskor lesz!
Még nem ültettem el a magokat. Épp a gyékán nézegettem a kérdéseket/hozzászólásokat azzal kapcsolatban, hogy másoknak mik a tapasztalatai a kérdésben (magvetés, növénynevelés), amikor ráakadtam a kérdésedre.
Kicsit bonyolultnak tűnt nekem első ránézésre a tartása, mert a hideget és a meleget sem viseli jól - de még annyira nem olvastam utána.
Remélem, hogy fogsz találni! Még az is lehet, hogy ha szólsz valamelyik áruházban, akkor tudnak hozni - csak biztosan nem keresik nagyon sokan és ha nincs igény, akkor nem tartanak, de talán, ha jelzed, hogy te vevő lennél, akkor beszerzik.
Szurkolok neked, hogy sikerüljön találnod!
Esetleg vatera? Ott szoktak különlegesebb magvakat árulni.
Megírnád itt vagy privátban a monogramodat - csak azért, hogy tudjam, nem-e valamelyik ismerősömmel váltom-e itt az üzeneteket?! ;-)
Szerintem próbálj meg szólni a Sparban, ott valószínűleg tudnak hozni egészet és legfeljebb kiszeded a magvakat. Egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!