Minden nap esztek valamilyen nasit?
Figyelt kérdés
Gondolok egy joghurtra, fagyira, egy kis csokira esetleg :)2013. júl. 22. 17:14
1/5 anonim válasza:
heti 2x-3x 2-3 szelet sütit, egy kis tál jégkrémet vagy csokit tölcséres jégkrémet:)
Nem akarok nagyon rászokni, inkább gyümölcs és natúr joghurt ...lefagyasztva kiváló édességnek.
2/5 anonim válasza:
Szívem szerint én minden nap ennék valami nasit. De nem akarok, mert nem szabad túlzásba vinni, valamint nem mindig van itthon.
3/5 anonim válasza:
Én minden nap eszek. Egy héten legalább 1 alkalommal, de inkább többször sütök is. 4-en vagyunk (a szüleim, a párom és én), így pl. egy meggyes pite 15 perc alatt elfogy. A nagyobb tepsis sütik 2 napig szokták húzni, a kerek tortaformás sütik is max. 2 napig maradnak meg nálunk. Joghurt/krémtúró/túrórudi/kinder hűtött dolgok azok minden naposak, ezekből hetente egyszer bedobunk egy csomót a kosárba, hét végére általában elfogynak. Csoki és keksz is mindig van itthon, valamint dobozos fagyi és pálcikás jégkrém is mindig található a fagyasztóban. Édesszájúak vagyunk, a genetikánk pedig szerencsére támogat minket ebben, és a fene nem gondolná, hogy nem a koplalástól vagyunk vékonyak.
4/5 anonim válasza:
Én soha nem eszek, még szülinapomkor sem, van torta akkor is, de én nem eszek belőle, mert így is egy dagadék vagyok.
Nekem a nasi túró fahéjjal, natur joghurt és gyümölcsök. Vacsorára nasi a paradicsom, paprika elrágcsálva.
Itthon van egy csomó müzliszelet tesómnak, kekszek, ropi, snackek-ilyen tucc-sós és sajtos, cukorkák, üdítő-főleg almalé
5/5 anonim válasza:
Minden egyes nap,így is 50 kiló vagyok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!