Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A puding meddig áll el a hűtőben?

A puding meddig áll el a hűtőben?

Figyelt kérdés

Ma megfőztem elég sok adagot, mert úgy volt, hogy holnap vendégeink lesznek. Erre lemondták. Hát nem hiszem, hogy 10 pohárral meg bírunk enni holnap, de kidobni sem szeretném.

Vasárnap még jó lesz? Esetleg hétfőn?

2013. nov. 15. 21:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Holnap biztosan jo,de tovabb nem nagyon tarolnam. Kinald meg a szomszedot,ugyis jonnek az unnepek:), vagy hivd meg par baratodat,ha mar keszultel.
2013. nov. 15. 21:26
 2/11 anonim ***** válasza:
Anyu tegnap előtt főzött és ma ettük meg a maradékot. Még jó volt.
2013. nov. 15. 21:32
 3/11 anonim ***** válasza:
Nehogy már egy napig legyen tartható a hűtőben?! Ha nem fogy el, hozzám még hétfőn is hozhatsz 2-3 pohárral:)) Címem priviben küldöm:)
2013. nov. 15. 21:34
 4/11 anonim válasza:
Mi 3-4 nap után is megettük. Semmi baja nem volt,meg nekünk sem! :-) szóval csak nyugi :)
2013. nov. 15. 23:02
 5/11 anonim ***** válasza:
Nálam olyan 4-5 nap a hűtőben. Anyós még hűtőbe se tette anno, csak a kamrában volt neki. Abból látod, hogy már nem az igazi, hogy levet fog engedni az 5. nap környékén, kezd összeesni. Akkor még meg lehet enni, ha nem savanyú, de már állagra nem olyan mint kéne. Imádom a pudingot, én s9mán megennék 4-5 adagot egy nap. :)
2013. nov. 16. 07:17
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Megerősítem, hűtőben jópár napig eláll, 4-5 napot is simán.
2013. nov. 16. 07:57
 7/11 anonim ***** válasza:
Nálunk max. fél nap.
2013. nov. 16. 08:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Megromlani nem fog,de egy nap utan mar nem finom. Ha valakinek csak az a lenyeg,hogy ne legyen romlott,de az ize mindegy,az egy hetig is
2013. nov. 16. 22:08
 9/11 anonim ***** válasza:
Megromlani nem fog,de egy nap utan mar nem finom. Ha valakinek csak az a lenyeg,hogy ne legyen romlott,de az ize mindegy,az egy hetig is hutheti. Ha viszont fontos,hogy jot egyel,ne tarold egy napnal tovabb. Nem olyan oriasi koltseg szerintem.
2013. nov. 16. 22:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem semmi problémám nem volt az ízével sem több nap után. Ízlések és pofonok...
2013. nov. 20. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!