Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Csak szerintem irreálisan...

Csak szerintem irreálisan drága egy-egy ilyen hely?

Figyelt kérdés

Nem az éttermekről beszélek,viszont ott is van elég sok eltérés... Van,ahol 790 Ft-ért jóllaksz,máshol majd' 3000-ért...

Valamelyik nap bementem a Subwaybe és irreálisak az árak! Egy fél bagettes szendvics annyi feltéttel,hogy reggelire épphogy elég legyen,1000 Ft. Ez már szerintem durva.

Na meg ott van a KFC is,ami isteni kaját ad színhússal,de feleannyiért jóllakok a Burger Kingben,ami szintúgy 100% hús. A Mc Donalds-ban pedig a KFC negyedéért jól lehet lakni,viszont szemetet nem érdemes enni,akármilyen olcsó.

Csak szeretném megtudni a véleményeiteket,tapasztalataitokat.

2013. nov. 12. 17:51
1 2
 11/11 anonim válasza:
54%
Van aki megveszi. Hasznuk biztos van különbeb olcsóbb lenne vagy már bezárt volna. Na ha ezek megvannak akkor miért csökkentenék az árát? Nem a te érdekeidet nézik elsősorban hanem a magukét.
2013. nov. 28. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!