Milyen tesztabol keszulnek a Fornetti, Princess sutik?
Figyelt kérdés
Tobb fajta levelestesztat kiprobaltam,finomak,de nem olyanok, mint az eredeti.2013. nov. 9. 22:29
1/4 anonim válasza:
ZS kategóriás, húzómargarinos levelestésztából. Princesst lehet is kapni előrenyújtott kiszerelésben (legalábbis régebben a Sparban volt).
2/4 anonim válasza:
Szójalisztesből, az tuti. :(
Felfújódok tőle, ha nagy ritkán megeszem.
3/4 anonim válasza:
Érdekes, hogy van aki fornettit akar rekonstruálni otthon... nekem kábé az "ehetetlen szemét" jelző ugrik be erről a névről. Szerintem bármilyen tésztából is csinálsz otthon sütit, csak jobb lehet, mint ez a borzalom.
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom, a sparban megnezem. Egyebkent ciki,nem ciki en szeretem,de csak ami frissen sult ki,es meg meleg.:) Ha all 15 percet mar hozza sem nyulok:)
2013. nov. 10. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!