Ki szereti még a hideg pörköltet?
4/10
A kocsonyás része a legfinomabb, sült húsnál is azt szeretem, no ez is hasonló.
Megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül. :-))
Az viszont undorító, hogy valaki mindenkit lepontozott, ha szereti, ha nem!
Volt időszak, amikor nagyon bántott, hogy valaki nem tudja tolerálni, ha mások valamit másként készítenek, másként szeretnek, mint amit ők írtak, és ezért okkal-ok nélkül pontozgattak lefelé. Hát még, ha a kérdező, nem az őáltala írt receptet tartott ízlésének megfelelőnek, hanem esetleg másvalakinek a variációját fogadta el!!!
Később már kezdtem hozzá-szokni. Aztán volt időszak, amikor szinte hiányzott, hogy az illető vagy felhagyott ténykedésével, vagy valami oknál fogva egy darabig nem volt közöttünk.
Ma már szinte fel sem tűnik ténykedése.
Nem kell vele foglalkozni, annál inkább bosszatja, ha látszólag észre sem vesszük!
Az igaz,hogy nem kell vele foglalkozni.
De nekem olyan rosszul esik,hogy lepontoznak csak azért,mert szeretem a hideg pörit...
7-es, és 16-os vagyok!
Megértelek titeket, nem azért írtam a "nyugtató" hozzászólásomat, hogy csak...
Szóval higyjétek el, valamikor én is nagyon kiborultam, amikor azt tapasztaltam, vagy legalábbis "úgy éreztem", hogy valaki, valakik szinte "vadásznak rám", és bárhol, bármit írtam, (véleményem szerint) összefogva, csoportosan pontozták le a válaszaimat.
Ma már nem érdekel, amikor a kérdező írja, hogy az általam írt változat, ötlet tetszik neki, vagy mások pontozása alapján azt érzem, hogy segíteni tudtam, akkor az jólesik, és azt mondom, minden gáncsoskodás ellenére mégiscsak megéri itt lenni köztetek, válaszolni a kérdésekre, és....
... szóval a csülökpörköltet jobb szeretem hidegen, mint melegen, mert hidegen még a kövérjét is meg tudom enni, melegen azokat a falatokat mindig félretolom! :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!