Lányok! Ti milyen ételeket tudtok/szerettek főzni/sütni?
a #9-es versenyző lett az első helyezett,
kreativitás kategória különdíjat nyert a #10-es versenyző :)
bármit megfőzök megsütök, legalábbi eddig nem volt olyan amit kitaláltunk és ne tudtam volna megcsinálni.
Főzbni jobban szeretek mint sütni.
Amit legszívesebben főzök az a húsleves
Szerintem bármit meg lehet csinálni, nem kell sok ész hozzá (azazhogy azért a józan paraszti ész mégis.. :D), csak odafigyelés és jó ízlés (pl fűszerek terén).
Ami az én specialitásom, az a palacsinta. Tudom, hogy nem valami extra meg nehéz, de istenien csinálom.
De szerintem, ha elmondja valaki a hozzávalókat és az elkészítés menetét, azt is megcsinálom, amit még enni sem ettem soha, nemhogy elkészítettem volna.
Sütni jobban szeretek, mint főzni.
Harom etelt tudok elkesziteni,de azt szuperul. Sult turotorta becsbol, amerikai palacsinta es brownie mogyoroval new yorkbol.:)
Mast nem is csinalok,nem szeretek fozni,de ezeket a recepteket kulfoldrol hoztam,es nagyon buszke vagyok rajuk,mert senki nem tudja oket utanozni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!