Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti milyen ételeket...

Egytüneményvagyok kérdése:

Lányok! Ti milyen ételeket tudtok/szerettek főzni/sütni?

Figyelt kérdés
A legügyesebb lányok között zöld kezeket sorsolok ki :-)

2013. okt. 24. 15:38
1 2
 11/16 anonim válasza:
Rossz kategória!
2013. okt. 24. 16:04
 12/16 A kérdező kommentje:

a #9-es versenyző lett az első helyezett,

kreativitás kategória különdíjat nyert a #10-es versenyző :)

2013. okt. 24. 16:06
 13/16 anonim ***** válasza:

bármit megfőzök megsütök, legalábbi eddig nem volt olyan amit kitaláltunk és ne tudtam volna megcsinálni.

Főzbni jobban szeretek mint sütni.

Amit legszívesebben főzök az a húsleves

2013. okt. 24. 16:26
 14/16 piriiiiii ***** válasza:

Szerintem bármit meg lehet csinálni, nem kell sok ész hozzá (azazhogy azért a józan paraszti ész mégis.. :D), csak odafigyelés és jó ízlés (pl fűszerek terén).

Ami az én specialitásom, az a palacsinta. Tudom, hogy nem valami extra meg nehéz, de istenien csinálom.

De szerintem, ha elmondja valaki a hozzávalókat és az elkészítés menetét, azt is megcsinálom, amit még enni sem ettem soha, nemhogy elkészítettem volna.

Sütni jobban szeretek, mint főzni.

2013. okt. 24. 16:28
 15/16 anonim ***** válasza:

Harom etelt tudok elkesziteni,de azt szuperul. Sult turotorta becsbol, amerikai palacsinta es brownie mogyoroval new yorkbol.:)

Mast nem is csinalok,nem szeretek fozni,de ezeket a recepteket kulfoldrol hoztam,es nagyon buszke vagyok rajuk,mert senki nem tudja oket utanozni:)

2013. okt. 24. 21:46
 16/16 anonim ***** válasza:
Bármit meg tudok sütni, főzni. Eddig még nem sikerült rosszul egy kaja se, aminek nekiálltam. Leginkább improvizálni szoktam, nem recept alapján főzök, de ha van egy étel, amit szeretnék elkészíteni, és van hozzá receptem, használom. A sütiket mondjuk mindig receptből sütöm, kivéve azokat, amiket már annyiszor csináltam, hogy álmomban is meg tudnám sütni. Amúgy leginkább sütni szeretek. Főzni az egyszerű ételeket szeretem, amik kevés idő alatt készülnek el és vannak olyan finomak, mintha 4 órán át álltam volna mellettük a konyhában. Ilyenek pl. a krémlevesek, tésztaételek.
2013. okt. 25. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!