Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Paprika TV műsorait nézi valaki?

Paprika TV műsorait nézi valaki?

Figyelt kérdés

Szeretek főzni, új dolgokat kipróbálni, és nagyon szeretem (Szerettem) a TV Paprika műsorait.

De újabban senki mást nem látni rajta, mint Kovács Lázárt, vagy ahogy itt hívják: "Lázár Chef"-et. A falnak megyek tőle. Nagyképű, erőltetett, borzalmas.

Most éppen sorban egymás után a 3. műsor (Receptdaráló, Desszertdaráló, A chef legyen veled) megy vele, és tényleg kezdem nagyon unni.

Csak engem irritál ez a fazon, vagy más sem rajong érte?

2013. okt. 24. 14:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Teljes mértékben egyet értek veled, régebben tényleg jobb volt a műsor felhozataluk.

Az én egyik kedvencem Heston Blumenthal lakomái voltak.

2013. okt. 24. 14:36
 2/5 A kérdező kommentje:

Most indult egy Heston sorozat, az is nagyon jó!

Meg nagyon szerettem a Receptdarálót, de a Bede Robival vagy a Laci Hornacekkel, nem ezzel a barommal. :(

2013. okt. 24. 14:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek. Bede és Serényi jobb volt. Ők legalább egyéniségek, nem olyan bohócok, mint Lázár. Én a Kastély a Kárpátok-bant imádtam. Na azt Lázárral nem is lehetett volna megcsinálni. Ja és Ramsay forever. De az ő új műsorait sem vették már meg, így marad az internet!
2013. okt. 24. 14:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek engem is kiráz a hideg Kovács Lázártól! Valóban erőltetett fogalmam sincs mit csinált,hogy most ennyire nyomják!
2013. okt. 24. 22:24
 5/5 A kérdező kommentje:

Talán neki a legkevesebb a gázsija, könnyen kifizeti a csatorna. :D

Csak azt nem értem, hogy ha hirtelen itt lettünk négyen, akiknek nem tetszik, létezik, hogy az illetékesek elégedettek? Kétlem.

Amitől a leginkább kiráz a hideg, hogy csinál olyat, hogy szeletel valamit, és közben a beszélgetőpartnerére néz, mintha ő annyira király lenne, hogy figyelnie sem kell a késre. De a szeme ott van a kamerán, hogy biztos, hogy veszitek, hogy mennyire kemény vagyok???

Agyvérzés....

2013. okt. 25. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!