Paprika TV műsorait nézi valaki?
Szeretek főzni, új dolgokat kipróbálni, és nagyon szeretem (Szerettem) a TV Paprika műsorait.
De újabban senki mást nem látni rajta, mint Kovács Lázárt, vagy ahogy itt hívják: "Lázár Chef"-et. A falnak megyek tőle. Nagyképű, erőltetett, borzalmas.
Most éppen sorban egymás után a 3. műsor (Receptdaráló, Desszertdaráló, A chef legyen veled) megy vele, és tényleg kezdem nagyon unni.
Csak engem irritál ez a fazon, vagy más sem rajong érte?
Teljes mértékben egyet értek veled, régebben tényleg jobb volt a műsor felhozataluk.
Az én egyik kedvencem Heston Blumenthal lakomái voltak.
Most indult egy Heston sorozat, az is nagyon jó!
Meg nagyon szerettem a Receptdarálót, de a Bede Robival vagy a Laci Hornacekkel, nem ezzel a barommal. :(
Talán neki a legkevesebb a gázsija, könnyen kifizeti a csatorna. :D
Csak azt nem értem, hogy ha hirtelen itt lettünk négyen, akiknek nem tetszik, létezik, hogy az illetékesek elégedettek? Kétlem.
Amitől a leginkább kiráz a hideg, hogy csinál olyat, hogy szeletel valamit, és közben a beszélgetőpartnerére néz, mintha ő annyira király lenne, hogy figyelnie sem kell a késre. De a szeme ott van a kamerán, hogy biztos, hogy veszitek, hogy mennyire kemény vagyok???
Agyvérzés....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!