Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A kamilla tea ivása tényleg...

A kamilla tea ivása tényleg szőkíti a hajat?

Figyelt kérdés
2009. nov. 12. 17:49
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Hát, ezt nem tudom, de azt szokták mondani, hogy szőka hajúaknak jó, ha azzal öblítik le hajmosás után, mert úgy talán valamennyire szőkít, de most ne gondolj semmi extrémre!
2009. nov. 12. 17:55
 2/9 anonim ***** válasza:
76%

ezt egy szőke barátnődtől hallottad vagy a tv-ből?

szerintem kb annyi előnye van mint a fogyi-bógyóknak szedd be ezt a szar bogyót és persze emellett tornázz és étkezz egészségesen sportolj rendszeresen

el is képzeltem Kamilla tea: természetesen szőkíti a hajat és ha képes is megvenni az elémélyét is szőkíti

*a kamilla tea csak szőke hajfestékkel okoz szőkítést a hajban

2009. nov. 12. 17:57
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Nem. Csak ha kamillateával öblíted a mosott hajat. Szerintem beválik. Nyilván egy barna hajú nem lesz egyből szőke egy öblítés után, de világosít.:)
2009. nov. 12. 17:59
 4/9 anonim ***** válasza:
86%
Én természetes szőke vagyok és a teával való öblítés világosít. Én most babáknak való kamillás Johnson samponnal mosom a hajam, több árnyalatot világosít és még selymes is a hajam tőle.
2009. nov. 12. 18:01
 5/9 A kérdező kommentje:

És mennyi kamilla teával öblítsem? és a természetes szőkésbarna hajamat meddig öblögessem amíg látható lesz a világosodás?

Amúgy nem barátnőm mondta, nem is a tv-ből ezen az oldalon olvasgattam hogy mire jó a kamilla tea és ott írta valaki,hogy szőkíti a hajat, de azt nem hogy ivással vagy borogatással:)

köszönöm a válaszookat

2009. nov. 12. 18:04
 6/9 anonim ***** válasza:
86%
ivással tuti nem ekkora hülyeséget még nem hallottam. mosás végén azzal öblítsd le értelemszerűenn annyival ami a te hajadra elég mennyiség
2009. nov. 12. 18:16
 7/9 anonim ***** válasza:
70%
Erősre főzd.
2009. nov. 12. 19:00
 8/9 anonim ***** válasza:
12%

:-))))

Rég nevettem ilyen jót!

2009. nov. 12. 19:43
 9/9 anonim ***** válasza:
70%

inkább azzal most :)

ha valaki barnítani akar, akkor pedig diófalevél főzete

2009. nov. 18. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!