Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Más is van ezzel így? Napi...

Más is van ezzel így? Napi folyadékmennyiség

Figyelt kérdés

Elég sokszor van olyan, hogy késő délutánig nem iszok semmit. Ekkor rájövök, hogy aznap még semmit sem ittam, ezért pár óra alatt iszom meg a szükséges folyadékmennyiséget.

Kérdéseim a következők:

-Más is van így ezzel a dologgal?

-Ez normális, hogy kibírom egész nap folyadék nélkül?

-Az mindegy, hogy a szükséges folyadékmennyiség egész nap vagy egy pár óra alatt jut a szervezetbe?

Természetesen, amikor szükségesnek érzem, akkor iszok. Pl. sportoláskor, ha kiszárad a szám.

2013. okt. 22. 18:08
 1/8 anonim válasza:
Igen. Van ezzel igy más is. Pl.én.
2013. okt. 22. 18:27
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod! :)

Kicsit megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ilyen. :)

2013. okt. 22. 18:29
 3/8 anonim ***** válasza:
A férjem is ezt csinálja, egész nap max. 1-2 pohár vizet iszik, aztán mikor este hazaér, 2-3 óra leforgása alatt megiszik vagy 2,5-3 litert. Szerintem ez nem túl egészséges, mert megterheli a vesét, szokott is neki görcsölgetni néha.
2013. okt. 22. 18:30
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod! :)

Szerintem sem túl egészséges, de egyszerűen nem jut eszembe, hogy innom kéne :(

2013. okt. 22. 18:36
 5/8 anonim válasza:
Vagy ottvan például az én nagyim. Reggel 7 kor mikor kel megiszik egy pohár limonádét aztán ebédkor egy pohár buborékosvíz. És esteleg lefekvés előtt még egy pohár limonádé. És nincs baj az egészségével.
2013. okt. 22. 18:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a nyugtató választ :)
2013. okt. 22. 18:57
 7/8 anonim válasza:
És van az én nagyim, aki szintén ezt csinálja, mondván nem tud sokat inni, és van baja. Kevesebb lenne, ha rendszerezve és többet inna. Ajánlom ezt neked is.
2013. okt. 22. 22:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ és a tippet! Néhány napja dolgozom ennek az elhagyásán, egyelőre sikertelenül. Ha lesz valami eredmény, írok! :)
2013. okt. 22. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!