Olyan kajából ettem amiből egy egér is. Lehet valami bajom?
Részvétem, mi szántóföld mellett lakunk s bizony néha bejön az egér. A macska egyszer elkapta (amikor a házban volt), egyszer nem (amikot a pincében), de eltűnt.
Korábban is laktam falu szélén, állattartók mellett, olykor volt egér, de elkapta a macska vagy mi magunk. Egy ponton feltűnik, hogy van, onnantól csak idő kérdése, mert nagyon elszántak vagyunk, nem maradhat. Szerencsére nem volt gyakori eset, gyerekkoromban egypár évente egyszer (macskánk mindig volt, a szomszéd macskája pedig a patkányt is megfogta), amióta itt lakunk (2 éve), évente egyszer fordult elő ilyesmi.
Ne pánikolj! (már úgyis megtörtént)
Az egér valóban terjesztHET különböző betegségeket, ezért a háztartásban nem szabad megtűrni, de arra, hogy pont a "Te" egered vírushordozó, kicsi az esély.
Azt a részt én se értem, hogyha anyud látta hogy egér mászkált rajta, miért nem dobta ki azonnal..
De amúgy, ha az egérnek nem lett baja, neked se lesz..: ) Csak nem főz olyan rosszul anyud..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!