A Monster energiaitalban tényleg volt egér?
Figyelt kérdés
Láttam róla videót is, ez tényleg igaz?2012. szept. 28. 10:58
1/7 aspikami válasza:
50-50 % :D vagy volt vagy nem.Amúgy meg az egeret utána is bele lehetett rakni.Szóval nem tom, de nemhiszem, hogy ennyire nem ügyelnének a gyárban.
2/7 anonim válasza:
Mi meg egyszer meztelencsigát találtunk az üveges csemegeuborkában... Húúúha! Hidd el, minden üzemben történnek bakik.
3/7 A kérdező kommentje:
fúúúúúúúúúúúúj :O :| :S
2012. szept. 28. 11:35
4/7 anonim válasza:
Persze, azért Monster. Bár én meg nem innám soha többé, de nem az egér miatt, hanem, mert szerintem borzasztó íze van. (Én a Lidl-gazdaságos energiaitalt szeretem.)
Amúgy Tesco-s kenyérben is találtak már egeret.
5/7 anonim válasza:
Gyártási folyamatok során előfordulhatnak ilyen hibák.
Nem tudom mit esztek ezen a Monsteren, eddig egyszer ittam és ahhoz képest, hogy drága, még az íze is rossz. Vannak sokkal olcsóbb és jobb ízű energiaitalok is.
6/7 anonim válasza:
hááh én meg egyszer salátában találtam meztelen csigát :D majdnem meg ettem, mert salátát csináltam belőle és nem vettem észre, hát ige... amúgy nem hiszem, hogy volt benne, de ki tudja? én a spáros energiaitalt szeretem amúgy a kólásat :D az a legfinomabb
7/7 anonim válasza:
Persze, előfordulhat bármi.
A kenyérben is szokott néha egér belesütve vagy más dolgok.
Sörben is előfordul egér.
Szerintem finom íze van a Monsternek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!