Skóciába lehet-e és milyen módon élelmiszer csomagot küldeni?
Figyelt kérdés
Egyetemista fiamnak szeretnék hazai ízeket, italokat küldeni, mivel ott ilyesmi nincs.Szalonnát, kolbászt,szalámit,hazai fűszereket, Tokaji bort.
Egy csomagküldőnél érdeklődtem,azt mondták, nem lehet!
2013. okt. 19. 07:16
1/2 anonim 

válasza:

Szerintem mindegyik csomagküldővel csak illegálisan lehet, legálisan egyik sem vállal kaját/italt. Tehát azt mondod nekik, hogy valami más van a csomagban aztán reméled hogy nem törik el/folyik ki amit beleteszel, mindent nagyon alaposan be kell bugyolálni buborékfóliába, futószalagos kezelést bírnia kell a csomagnak. (a pontos infók fent vannak a cégek weblapján)
Én asszem kaptam már postai csomaggal és DPD-vel is, kb. egy hét mindkettő mire ideér, szóval romlandót ne küldj.
- MoonEyes
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm,akkor ezt fogom tenni..:)Te is Skóciában vagy?
2013. okt. 20. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!