Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kávézacc "zabálásban" szenvede...

Kávézacc "zabálásban" szenvedek. A család minden tagja után megeszem a zaccot, és van mikor friss kávét is megeszem.2 nap alatt 25dkg kávét eszek, plusz a zacc. Miért? Talán valami vitaminhiány?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi,hogy esetleg van e így valaki,mint én,és hogy miért van ez?A neten semmilyen választ nem találok.Apám,aki mentős mindig mondja hogy szokjak le,mert gyomorfekélyem lesz.
2013. okt. 18. 08:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
25%

Miért? Talán valami vitaminhiány?

Nem, hanem mert hülye vagy és rászoktál.

Ahogy az alkoholistáknak és kábítószereseknek se vitaminhiánytól vannak hiánytüneteik.

2013. okt. 18. 08:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Életemben nem hallottam még ilyet. De szerintem keresd fel a háziorvosodat, mert a kávézacc szerintem igencsak egészségtelen dolog lehet.
2013. okt. 18. 09:00
 3/11 anonim ***** válasza:
55%

A kávét egyébként hogy lehet enni?

Nem iszod?

2013. okt. 18. 09:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Koffeinfüggő vagy? Szoktak lenni elvonási tüneteid, ha nem jutsz kávéhoz?
2013. okt. 18. 09:04
 5/11 anonim ***** válasza:

A dohányosok sem azért füstölnek, mert a cigiben vitamin van. :))

Amúgy a zacban állítólag valóban vannak antioxidánsok, de azt kivonás után lehet felhasználni. Magával a zaccal növényeket trágyáznak, rovarirtó-riasztó hatású, tűzhelyet pucolnak és büdös cipőket szagtalanítanak. Szerinted egészséges megenni?

2013. okt. 18. 09:45
 6/11 A kérdező kommentje:
Amúgy nincsenek elvonási tüneteim,ha nem jutok kávéhoz
2013. okt. 18. 20:07
 7/11 anonim ***** válasza:
77%

És akkor ezt mindennap csinálod? Durva.

Lehet, hogy pszichológushoz kellene elmenned. Lehet, hogy valami pótcselekvés, vagy kényszerbetegségre való hajlam állhat a háttérben, vagy valami elnyomott trauma.

2013. okt. 18. 20:16
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerintem is mentális függőség lehet, nincs konkrét köze ahhoz, hogy mit tömsz magadba.

Értem én, hogy önigazolást vártál itt, hogy ez normális dolog, és nem azt kaptál. Azt írod "szenvedek", ahogy betegségekre, problémákra szokták mondani, de mikor erre utalunk, megsértődsz. Érzed te is, hogy ez így nem normális, de közben nem akarod abbahagyni. Szerintem abban reménykedsz, hogy itt valaki meggyőz, hogy ez teljesen rendben van így, és ezzel letudod a gondot, de sajnos nem lesz ilyen egyszerű.

"nincsenek elvonási tüneteim"

Ha így lenne, nem kezdenéd újra, és nem írnád, hogy "szenvedek". :) Nem csak fizikális elvonási tünetek léteznek, hanem mentálisak. Ez szerintem egyfajta kényszeres cselekvés, amit le lehet küzdeni.

2013. okt. 21. 09:07
 9/11 anonim válasza:
Együtt érzek veled!! Hasonlo kórban szenvedek ;-) Pár hónapja nagyon kívánom..és minden nap eszek.. Hogy ez pótcselekvés lenne ?? hmm nem hinném. Imádom az ízét! Mindig is szerettem amugy :) Mint a kipufogo szagát meg hasonló érdekességek :) Mi ilyenek vagyunk. :)
2014. jan. 22. 18:31
 10/11 A kérdező kommentje:
Nahát hogy micsoda véletlen,a kipufogó szagát én is szeretem. Amúgy meg már nem kívánom. Lehet hogy a szülés utáni valami "vitaminhiány" vagy ilyesmi. Bár a terhesség alatt hányingerem volt még a kávé illatától is. :D
2014. febr. 25. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!