Mely éttermekben lehet beváltani?
Figyelt kérdés
Kaptunk a postán Mc'Donalds kuponokat,az akció nov 9-29 ig tart. Hol tudnám megnézni azt,hogy hol fogadják el?Mely éttermekben? Néztem már googleba,a honlapjukon,de nem írnak róla.2009. nov. 11. 10:58
1/6 A kérdező kommentje:
Az akció neve: Év végi jutalom most akár 12 290ft-ot is spórolhatsz
2009. nov. 11. 10:59
2/6 anonim válasza:
Lehet, hogy ez csak az étteremben derül ki. Egy helyen kérdezd meg, hogy elfogadják-e és ha igen, akkor ezt honnan kellett volna tudnod? Gondolom, nekik van infojuk róla.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ,ezen énis gondolkoztam,mármint,hogy csak ott derül ki a helyszínen,lehet ez lesz a legtisztább.
Mégegyszer köszönöm,hogy megerősítettél. :)
2009. nov. 11. 11:06
4/6 anonim válasza:
a kuponon rajta van szerintem
pl a nyári kuponokon az volt, hogy minden Mc'd. étteremben, kivéve Siófok, Balatonfüred...
5/6 anonim válasza:
Én is kaptam. Bementem vele a hozzám legközelebbi Mekibe és ott azt mondták, hogy levásárolhatom. Vettem egy Big Mac szendvicset és kaptam mellé még egyet.
6/6 A kérdező kommentje:
Szerintetek Veszprémben elfogadják?
Köszi az eddigi válaszokat.
2009. nov. 11. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!