Keresem a legjobb budapesti kakoscsigat! Irjatok, ha tudjatok, hol kaphato?
Figyelt kérdés
Mindenre vevo vagyok,akar bolti zacskos termek,akar gyorsfagyasztott,akar bio,mindegy.Egy a fo: a legjobb legyen!:) koszonom a segitseget!2013. okt. 14. 10:17
3/8 anonim válasza:
Általában mindenben az általam ismert legjobb a Kolosy téri sütöde. A kakaós csigájuk is isteni. :)
Nyílt egy új pékség a Bécsi út-Vörösvári út megállónál, arra is azt mondják, hogy nagyon jó, de azt még nem próbáltam.
4/8 anonim válasza:
de jó kis kérdés! :)
Hát én azt tapasztaltam hogy több féle ízlés van az embereknek kakaós csigában.
Valaki az extra kakaósat szereti, van aki pedig mondjuk a ropogós tésztát. Ami sajnos sokszor sütőporral felfújt.
Pl. én tejjel szeretem enni mert nekem amúgy száraz és szeretem a -picit de nagyon enyhén- sós ízt kiérezni ami teltebbé teszi a cukrot. Nem szeretem nagyon édesen. Viszont sok csokival szeretem inkább, de a cukor ne legyen kristály benne inkább por.
Te hogy szereted? :-)
5/8 anonim válasza:
A legjobb amit én ettem az a Pöttyös metrómegállónál,a Nápfény utcai pékségben van.De 200 ft.
6/8 anonim válasza:
nekem ami még meleg volt éjszaka buli után kunyeráltuk egy péktől Klauzál téri csarnokban. ropogós meleg isteni volt. Meg az élményis!
8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom! Nem is keresem tovabb,mert megtalaltam a nekem legjobbat! CSERPES! Almomban sem gondoltam volna,hogy lesz olyan hely,ahol pont az en izlesemre sutnek! Koszonom!!!
2013. okt. 14. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!