Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Gyermekkori ízek?

Gyermekkori ízek?

Figyelt kérdés
Melyik etel volt a kedvenced kiskorodban? Melyik volt meghatarozo,amirol rogton a regi idok jutnak eszedbe? ( menzas etel, nagyi suti stb.)
2013. okt. 4. 22:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Menzás tejfölös pörkölt, gerslis-paradicsomos káposzta és a makaróni :D imádtam őket! Ha pöri volt, a konyhásnéni mindig félretett nekem egy adagot, mert tudta, hogy úgyis repetázom :D
2013. okt. 5. 13:09
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
menzán én is a piskótát csokiöntettel favorizáltam. Itthon a rántott csirkecomb, petrezselymes krumpli, ubisali volt az ász. Amire milánóiként emlékszel kedves kérdező nulla szósszal az inkább húsostészta volt sajttal. Még mostanában is szoktam főzni itthon, ha szeretnéd írj privit elküldöm a receptet. Nagynéném melózott üzemi konyhán ő adta meg :-).
2013. okt. 5. 13:10
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Oviból a kis kockákra felvágott rántott husi maradt meg :D

Amúgy az abszolút gyerekkori kedvenc a tejbegríz és így, hogy a kérdésbe botlottam reggelire azt főzök :D

2013. okt. 5. 20:58
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

oviban: majmos gabonapehely :)))

általános suliban: grízes tészta lekvárral, nyammmmmmm

2013. okt. 5. 22:33
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Fészen láttam meg a kérdést és már majdnem tovább görgettem, amikor beugrott anyukám madárteje...
2013. okt. 6. 17:11
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
iskolai aranygaluska vanília öntettel
2013. okt. 6. 17:36
 17/17 A kérdező kommentje:
Kedves 12, igen,lehet,hogy az volt, de a heti menun bolognaikent szerepelt:) en a piskotat csokiontettel nem szerettem,mert nagyon edes volt az ontet es hig,semmi puding,vagy csokiiz. Hiaba foztek ezerszer jobb alapanyagokbol otthon,van olyan kaja ami verhetetlen menzai formaban!
2013. okt. 7. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!