Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Gyermekkori ízek?

Gyermekkori ízek?

Figyelt kérdés
Melyik etel volt a kedvenced kiskorodban? Melyik volt meghatarozo,amirol rogton a regi idok jutnak eszedbe? ( menzas etel, nagyi suti stb.)
2013. okt. 4. 22:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
A menzán a rizskoch egész jó volt. :)
2013. okt. 4. 23:11
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Rántott csirkecomb, krumplipürével, uborkasalátával, fasirt, lekváros bukta, fánk! Nekem ezek!
2013. okt. 4. 23:12
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Mákos tészta. Imádtam. :) (És most hogy mondod, ezer éve nem is ettem...!)

És az ünnepi ebéd mindig rántott csirke volt rizibizivel. :))

2013. okt. 4. 23:30
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Tejbegriiiizzzzz : ) Forever
2013. okt. 5. 00:51
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
palacsinta *-*
2013. okt. 5. 01:36
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
A menzás grízestészta...Azzal a híg baracklekvárral a tetején...Ez volt az abszolút menza favorit.Minden gyerek szerette.
2013. okt. 5. 07:10
 7/17 Tocinu válasza:
100%

nálunk a "unique" menzás kaja, amiből persze sose maradt repeta -ellenben a spenótta-, az a piskóta csokisodóval.

egyébként a "gyermekkor íze" sztem a tejbegríz és a tejberizs fahéjas porcukorral vagy kakaóporral :)

2013. okt. 5. 10:00
 8/17 A kérdező kommentje:
Koszonom! A rizskochot eloszor en is a menzan ettem,otthon soha nem volt,nem is tudtam mi az,mikor kerdezte anyu,mi volt az ebed. De nagyon szerettem. Amit meg nagyon szerettem,az a menzas bolognai spagetti. Mini,vekony kis tesztak,elore osszekeverve valami suru pirosas- daralthusos szosszal. Semmi szaft nem volt alatta es megszortak reszelt sajttal. Azota is visszasirom.:) irjatok meg ha van!:) zold kez mindenkinek!
2013. okt. 5. 10:11
 9/17 anonim válasza:
100%
Óvodában rizs halrudacskákkal, milánói makaróni.:) Gimiben maradt a milánói, egyszerűen nem tudom miért de azt még most is imádom:) Nagyon jól főz anyukám meg apukám is de olyat mint a menzán van nem tudnak csinálni :D
2013. okt. 5. 10:18
 10/17 EagleHUN ***** válasza:
100%

Kedvenc Menüim

Menzán: Babgulyás, lekváros bukta

Nagyinál: Borsóleves, palacsinta

vagy Édes fehér babfőzelék (fehér babból színes paprikázás nélkül) főtt füstölt hússal.

Kedvenc desszertek: madártej, 1 tojásos torta, mézes

2013. okt. 5. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!