Hogyan lehetne rávenni az embereket, hogy ne egyenek kenyeret? Komolyan minden modern kaja közül a kenyér a legnagyobb méreg!
A bolti kenyér többsége azért szar, mert mindenféle adalék van benne.
A házi kenyérrel semmi gond: liszt, só, élesztő, víz.
Csak túl sokat nem kell belőle enni mert az egész szénhidrát (amely amúgy alapvető tápanyag, nem méreg...)
Népek, a modern búza gluténtartalmával van a baj az okosak szerint. Én csak azt tudom, hogy nem esik jól nekem a glutén (nem vagyok allergiás, csak érzem, hogy sokkal könnyedebb vagyok más ételek evése után).
Úgyhogy én nem eszem glutént, extra kivételes eseteket kivéve.
Viszont nem akarom rávenni az embereket, hogy ne egyenek kenyeret. Elég veszett ügynek látom a dolgot, plusz én sem szeretném, ha le akarnak beszélni pl. a csokiszószos sütijeimről... (Amik persze gluténmentesek.)
Sőt, én majdnem vega vagyok, úgyhogy vegák is, húsimádók is erősen képesek támadni... Nekem, mint hedonistának, a gasztronómia alapvetően pozitív dolog, ha vannak is buktatók, s azt hiszem, szinte bármit is eszem épeszű keretek között, az kisebb gondot okoz, mint az, ha mindenféle harcokba bocsátkozunk az evés körül, mindenki felsorakozik a saját Egy Igaz Útja mögött, s a bigottabb példányok utolsó, családját mérgező, szívtelen idiótának bélyegeznek mindenkit, aki húst eszik, húst nem eszik, főtt ételt eszik vagy efféle.
Én személy szerint szép fokozatosan jutottam el jelenlegi étrendemhez, ez nekem jó, mások véleménye nem igazán hat meg, én is csak azok étrendjét támadom, akik a fogyókúrás topiknak feltűnően idiótán, roppant hiányosan, elégtelenül táplálkoznak. Sokat bír az emberi test s elég sokféleképpen maradhat egészséges az ember, ami csak az étrendet illeti, de egyesek képesek ezeken a tág kereteken kívül enni vagy éppen koplalni.
Modern kaja :D
köszi, jót röhögtem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!