Rizsben találtam molyt, kukacot. Elképzelhető, hogy ezzel hoztam haza, vagy itthon mászhatott bele?
Augusztusban vettem a rizst (4,5 kiló basmati rizs a lidlből), egyszer töltöttem ki kis műanyag dobozba, ami le van zárva, a rizs is kis zacskólezáró csipesszel le van zárva, tehát szerintem bele nem nagyon mehetett.
És pont kb augusztus közepe óta találok a konyhában mindenfelé kis kukacokat.
Ma találtam a rizses dobozban két bebábozódott valamit, ki is öntöttem az egészet, és újra akartam tölteni elmosás után a dobozt, és akkor láttam meg, hogy a zacskóban ott van egy kikelt moly..
Elképzelhető, hogy ez a kukac forrása, vagy itt nálunk képes átmászni a (csipessszel) lezárt zacskóba?
A rizst meg lehet menteni? 4,5 kiló, ha nem muszáj, nem dobnám ki.
én nem fakszniznák vele. mielőtt használom tálba tenném, ha netán van benne kukac feljön a viz tetejére oszt jónapot.
Utána még teheted egy finomabb szürőbe átmosod, hogy semmi se maradjon benne, aztán mehet a lábasba.
Szerintem!
Ennél sokkal szarabb dolgokat képesek az emberrel megetetni. gondolj csak simán egy sütőkolbászra!!!! vajh miből csinálják a hentesboltokban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!