Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Luxus dolognak számít a...

Luxus dolognak számít a tejfogyasztás?

Figyelt kérdés

A családunk 4 főből áll, anya+apa+2gyermek. Minden reggel elmegyek a szomszéd bácsihoz 2 liter friss házi tejért (150Ft/liter), ez estig mindig el is fogy.

Mostanában egyre többen megszólnak, mondván milyen jól megy nekünk, hogy havonta közel 10 ezer forintot csak erre elköltünk... Valóban eljutottunk oda, hogy már a mindennapos tejfogyasztás is luxusnak számít? Nektek mi erről a véleményetek?

2013. szept. 19. 11:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kinek mi a luxus. Aki havi 70-80 ezerből él, az nyilván nem költ el 10 ezer forintot tejre.
2013. szept. 19. 21:00
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez butasag. Sok tejet isztok,ez teny, ha ugy vesszuk fel litert elfogyaszt mindenki naponta. De akkor sem luxus. Ti ezt szeretitek es erre koltotok. Aki cigizik annak jol megy? Peksegben vasarol minden reggel peksutit annak jol megy? Ez nem ezen mulik,ra se rants.
2013. szept. 19. 21:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Nálunk 3 gyerek van, a reggeli kakaójukhoz elfogy 1 liter. Ha főzéshez, sütéshez is kell, akkor több is elfogy 1 nap.
2013. szept. 19. 22:49
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha számolgatjuk, igen. Luxus. Luxus cigizni is, ráadásul károsabb.

Szeretitek a tejet, én is. Szégyenlem is magam ezért, mert én is drága "mulatságnak" tartom - mentegetésként / ezt ti is tartsátok szem előtt : nem alkoholizálunk, nem dohányzunk, nem drogozunk, én koncertekre vagy bulikra sem járok - szerintem ti sem,ja és szerencsejátékot vagy kártyapartit sem játszunk, akkor ??!!

2015. máj. 23. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!