NÉMETESEK! Lefordítanátok ezt az instant szójafasírt elkészítési receptet?
Grundrezept:
1.Packungsinhalt in einer Schüssel mit 200 ml kochendem Wasser anrühren und 20 Minuten quellen lassen.
2.Aus dem Teig mit angefeuchteten Hánden(itt az a két pontos á van) ca.8 Burger formen.
3.Öl in einer beschichteten Pfanne erhitzen und die Burger von beiden Seiten bei mittlerer Hitze knusprig braten.
Gondolom ez az, ahogy el kell készíteni...remélem jól gépeltem be...
1. A csomag tartalmát 200 ml vízzel keverd el és 20 percen át főzd (lényegében forralni kell)
2. cca. 8 fasirtot lehet belőle formázni
3. Forró olajban kisütni.
Bocs én a konyhatechnikához nem értek (30/ffi)
1. a csomag tartalmát keverd össze 200 ml frró vizzel és hagyd 20 percig dagadni (nehogy fözzed, mint az elözö irta!!!)
2.A masszából nedves kézzel kb. 8 fasirtot formázz
3. Egy teflon serpenyöben olajat frrósitani és a fasirtokat mindkét oldalán mérsékelt tüzön rpgósra sütni.
Egyrészt Németországban élek - tehát jó a forditás, másrészt már 40 éve fözök, tehát a technógia is stimmel.
Nagyon köszi!!Sikerült végül is, csak már nem írtam tegnap.Gondoltam hogy nem főzni kell, a németben nem vagyok jártas, a konyhában viszont igen:)
köszi szépen:)
ja tudok, azzal nincs gond, csak a németet nem értem...vagyis erre következtettem, de azért biztos akartam lenni:)
köszi még egyszer:)
Bei mittlerer Hitze
közepes lángon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!