Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » NÉMETESEK! Lefordítanátok ezt...

NÉMETESEK! Lefordítanátok ezt az instant szójafasírt elkészítési receptet?

Figyelt kérdés

Grundrezept:

1.Packungsinhalt in einer Schüssel mit 200 ml kochendem Wasser anrühren und 20 Minuten quellen lassen.

2.Aus dem Teig mit angefeuchteten Hánden(itt az a két pontos á van) ca.8 Burger formen.

3.Öl in einer beschichteten Pfanne erhitzen und die Burger von beiden Seiten bei mittlerer Hitze knusprig braten.

Gondolom ez az, ahogy el kell készíteni...remélem jól gépeltem be...

2009. nov. 4. 18:03
 1/6 anonim válasza:
50%

1. A csomag tartalmát 200 ml vízzel keverd el és 20 percen át főzd (lényegében forralni kell)

2. cca. 8 fasirtot lehet belőle formázni

3. Forró olajban kisütni.

Bocs én a konyhatechnikához nem értek (30/ffi)

2009. nov. 4. 18:17
 2/6 anonim ***** válasza:
95%

1. a csomag tartalmát keverd össze 200 ml frró vizzel és hagyd 20 percig dagadni (nehogy fözzed, mint az elözö irta!!!)

2.A masszából nedves kézzel kb. 8 fasirtot formázz

3. Egy teflon serpenyöben olajat frrósitani és a fasirtokat mindkét oldalán mérsékelt tüzön rpgósra sütni.

Egyrészt Németországban élek - tehát jó a forditás, másrészt már 40 éve fözök, tehát a technógia is stimmel.

2009. nov. 4. 18:37
 3/6 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi!!Sikerült végül is, csak már nem írtam tegnap.Gondoltam hogy nem főzni kell, a németben nem vagyok jártas, a konyhában viszont igen:)

köszi szépen:)

2009. nov. 5. 10:14
 4/6 anonim ***** válasza:
A második vagyok: örülök, hogy sikerült - nem voltam biztos, hogy tudsz-e eléggé fözni, azért hangsúlyoztam, hogy ne fözd, hanem áztasd.
2009. nov. 5. 14:41
 5/6 A kérdező kommentje:

ja tudok, azzal nincs gond, csak a németet nem értem...vagyis erre következtettem, de azért biztos akartam lenni:)

köszi még egyszer:)

2009. nov. 5. 14:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Bei mittlerer Hitze

közepes lángon

2019. jan. 12. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!