Alkohol? <<<<<<<<<<<<<<<
Figyelt kérdés
Miért van az hogy a kövér ember jobban bírja az alkoholt átlagosan, mint egy sovány ember?
Én elég duci vagyok bevedelek liternyi piákat és még teljesen jól vagyok, tudok magamról, persze a kedvem sokkal jobb :D
A haverok meg akik ilyen sovány teremtmények még a lábukon is alig tudnak állni.
Valaki feltud világosítani erről?
2013. szept. 13. 17:53
1/5 anonim válasza:
Nem tudom , de én is kíváncsi lennék ... haverom olyan jól bírja én meg kb fele annyit tudok csak meginni.
2/5 anonim válasza:
Legegyszerűbben, azért mert a kövéreknek nagyobb a testük, de tényleg. :D Kajában is így van, nekik több kell hogy jól lakjanak.
3/5 anonim válasza:
Függ a kilóktól is. Minél több valaki annál többet tud bevedelni.
4/5 anonim válasza:
Nagyobb testsúly -> több vér, ezáltal több alkohol kell ahhoz, hogy pl.: 1,1 %-os legyen a véralkohol szinted, mint egy sovány embernek.
5/5 Phoney válasza:
A májadat viszont ugyanúgy szétveri, mintha berúgnál tőle, úgyhogy ne igyál annyit, ha már úgyse hat rád... nem fog jól esni, ha az orvos közli 25 évesen, hogy a májad már nem az igazi, miközben életedben 3× se sikerült berúgnod, ismerek ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!