Belefő a levesebe a vitamin?
Figyelt kérdés
Csak a borsót, petrezselyem levelet, hagymát szoktam megenni belőle. A krumplit is szeretem, de ha levesben van, úgy nem nagyon szoktam megenni.2013. szept. 12. 22:41
1/1 anonim válasza:
A hőérzékeny vitaminok elbomlanak fövés közben. Azaz belefő az ételbe, de akkor már nem vitamin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!