Ha Colát iszunk mentosra akkor tényleg hogy is írjam, felrobbanunk belül?
Figyelt kérdés
2009. nov. 3. 15:20
1/7 anonim válasza:
Nem robbantok fel, nyugalom, nem túl vészes, csak búvárkodik egyet [feljön a gyomorból].
[Ha meg akarod tapasztalni, inkább vegyél egy félliteres lájtkólát és gyorsan dobj bele két szem Mentost, aztán kicsit messzebbről nézd meg, mit produkál. Ez van a szájban is. Illetve olcsóbb, ha körülnézel YouTube-on - sokan ökörködnek vele.]
2/7 anonim válasza:
Mi Próbáltuk és nagyon nem csinál semmit XD
3/7 anonim válasza:
NEM! Legfeljebb "visszajön", de nem hányás formájában, hanem, mint egy 'gejzír'. De inkább vegyetek egy 2 literes lájtos kólát, dobjatok bele 4-5 mentost, mert ez történik bennetek is. Fél literes meg kicsi.
4/7 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=LjbJELjLgZg&NR=1
Nézd meg... a mítoszvadászok kipróbálták az állítólagban :D
5/7 anonim válasza:
nem,az állítólag c. műsorban is kipróbálták,semmi nem lett :)
6/7 anonim válasza:
hjaajjj...elmagyarázom:ha colába vagy akármilyen szénsavas italba mentoszt dobsz akkor nagyon habozni fog, mert:ez nem kémiai reakció, hanem fizikai!mert ugye a mentosz külselyén szemmel látható, és mikroszkópikus gödröcskék vannak ezért habzik!és ha bármien szénsavas italba egy pár csipet cukrot teszel, akkor kipezseg és nem lesz már szénsavas!
7/7 anonim válasza:
Nem robbanunk fel, csak böfögni kell. Tegnap ettem mentost, és fel se tűnt, amikor kólát ittam rá. Csak később esett le, mit is csináltam. De csak böfögni lehet tőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!