Hogy oldjatok meg a csalad napi etkezeset? Mindennap foztok, hordjatok az ebedet vagy a munkahelyen esztek, a gyerekek pedig az oviban, iskolaban?
Nem hiszem, hogy sok közöd van ahhoz, ki hogyan szervezi az életét.
Ha választani lehetne, én is szívesebben adnék hétvégén a családomnak 6 féle különlegességet, mint egy vájling tarhonyáshúst vagy egy kondér főzeléket. Vagy mondjuk este vacsorára Lyoni sertésbordát petrezselymes krumplival, mint bundás kenyeret.
Csak sajnos nincs rá pénzem.
Nem kellene ilyen rosszindulatúnak lenni!
Szép jóreggelt mindenkinek!
Én ugy oldom meg 3tagú a család gyesen vagyok a 11hónapos kislányomal, hogy 2naponta főzők.Sütés azt inkább csak hétvégére hagyom, de palacsinta az hétköznap is van.Mert nagyo édesszájuak vagyunk:)
itthon vagyok a babámmal, ő még anyatejes
a férjemnek minden estére frisset főzök, van időm
én nap közben az előző napról megmaradtat eszem, a férjem pedig a céges menzán eszik
süteményt minden hétvégén sütök, hétköznap nem fogyna el
Mi csak ketten vagyunk a párommal, de azért én is hozzászólok... :)
Általában vasárnap többfélét főzök, az egyiket megesszük, a másikat elrakjuk. Ha bolognait csinálok, abból lefagyasztom a szósz maradékát. Sok pörköltet főzök, egyik nap főzelékkel, másik nap tésztával esszük. Hétköznap ált. 2 naponta főzök, leveseket akár több napig is eszünk. Ezt visszük munkába is, szerencsére olyan helyeken dolgozunk, ahol van idő és hely tisztességesen megebédelni.
Mivel kezdődő cukorbetegségem van, nem egyszerű főzni, mert nálam a gyors és alap kaják, mint a sok krumpli, tészta, rizs, péksütik, fehér kenyér, cukros dolgok kizárva.
Amíg volt üdülési csekkem én is rendeltem kaját, egyszerűbb, gyorsabb volt, így több időt tölthetek a párommal, vagy éppen nagytakarításkor nem kellett még a főzésről is gondoskodni.
Sziasztok kedves valaszolok! Koszi hogy irtatok! Mi ez a veszekedes itt, ez mire jo?
Mi fozunk is, es van hogy keszen veszunk etelt. A parom nem magyar, es o a magyar finomsagokra mindig huzza az orrat. Az o afrikai eteleit pedig a kisfiunk es en sem nagyon esszuk meg.
Ezert is kerdeztem, hogy nalatok hogy mukodik a "konyha".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!