Dinnyés Milka Csokit Miskolc környékén hol lehet kapni?
Figyelt kérdés
S. O. S. Dinnyés Milka Csoki! Valaki nem tudja hogy hol lehet szerezni Miskolc környékén, vagy valaki nem tudna nekem postázni 1-2t? Utána kifizetem vagy valami :Á nagyon megköszönném?2009. okt. 30. 14:43
2/9 A kérdező kommentje:
de véhihjártam minden boltot, még Ausztriában is voltam, de seol semmi :S
2009. okt. 30. 15:16
3/9 anonim válasza:
régebben lehetett kapni szinte minden boltban, mostanában meg felénk egyáltalán nem láttam (Komárom-Esztergom megye)
4/9 A kérdező kommentje:
Nálunk itt Miskolcon a Metróban lehet kapni, de az citromos, nem pedig a sima, és ez nagyon savanyú :(((
2009. okt. 30. 15:33
5/9 anonim válasza:
Limitált kiadásos volt úgyh beszüntették a szementek...Pedig úúúgy imádtam
6/9 A kérdező kommentje:
aaaahj éniiiis :'( kéne gyűjteni vmi aláírást vagy vmit h legyen ujra >.< :D
2009. okt. 30. 16:11
7/9 anonim válasza:
Én paksi vagyok(Tolna megye) itt van a Tesco-ban és a szekszárdi Tesco-ban is van asszem.
8/9 A kérdező kommentje:
juuuj ezt meg kell beszélnünk :D e-mail.ban tudnánk egyeztetni? :D iv28@freemail.hu légyszííí irj nagyon fontos :))))
vagy ha az MSN könyebb, akkor azt majd leirom.... :D
2009. okt. 30. 18:39
9/9 anonim válasza:
én ettem finom de LIMITED volt ezért már nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!