Mire használják a birsalmasajtot? Vagy az mire jó? :D
Figyelt kérdés
Drága az olyan? Mert anyukám kapott csak hát a családból senki se szereti az efféle ínyencségeket:D gondoltam megkérdezem mire jó ez..vagy ezt csak simán eszik?:D2009. okt. 29. 18:36
1/5 anonim válasza:
Kenyérrel nagyon finom!Úgy mint a lekvár, vagy sütibe!
2/5 anonim válasza:
Csak ugy megenni. Vagni belole, es megenni. Annyira imadom! Nehogy kidobjatok, valakitol kerdezzetek meg, hogy ok szeretik-e. En szivesen megennem.
3/5 anonim válasza:
Nezd meg a mindmegette.hu oldalan is, ird be, hogy van birsalmasajtod, es dob ki hozza receptet. Nyami.
4/5 anonim válasza:
ha nem kell küld el nekem:D Szivesen elfogyasztom bár sztem ezzel nem vagyok itt egyedül :D
5/5 anonim válasza:
Szerintem buktába is bele lehet tenni, úgy nagyon finom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!