Valami ötlet, hogy csempésszek be kaját/piát cinema city-be?
Fogod beteszed táskába rakd étel hordóba mondd azt ha megnézik hogy mozi után nagymamádnak viszel kóstolónak és ennyi. Majd bemész kinyitod és tömöd magad.
Én múltkor amikor mentem moziba a film kellős közepén ettem meg a a milánóimat. Volt amikor hamburgert csempésztem be, volt amikor bevásároltam a kfc-ben és aztvittem be ételhordóban, kutya nem foglalkozott vele, igaz a mellettem ülő nézett mint állat amikor elkezdtem kajálni és meglátta hogy magammal vittem a félhűtőt mert ilyen is volt hogy mozi után nyaralni mentünk a barátnőmmel és vittünk felvágottat meg mindent és volt hogy a film közepén dobtam össze egy szenyát. Én ezekből nem csinálok ügyet. Persze a büfébe veszek valami chipset meg valami piát hogy ne legyek feltűnő, valamikor csak italt veszek és ennyi.
1,5-2 órát nem bírtok ki kajálás meg ivás nélkül?
ezért nem járok moziba, mert csámcsognak, zörögnek a kukoricával. Itthon meg leszedem a filmet fullHD-ba, aztán ha akarom megállítom és elmegyek wc-re, ha akarom töltött káposztát eszek közbe, de nem zavarok vele senkit.
Amúgy barátnővel az evésen kívül más dolgot is lehet csinálni moziban, csak úgy megsúgom.
táska ?! *.*
ember,légy már kreatív,b*szood:D
4Dx be se nézték meg nekünk,hogy mi van a táskánkba.különben is,törvénytele átkutatniuk a táskánkat.az más hogy mi meg törvénytelenül csempészük be a kaját/piát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!