Valami ötlet, hogy csempésszek be kaját/piát cinema city-be?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel megyek!:D2013. aug. 14. 22:02
11/26 anonim válasza:
Általába moziba megy rántott húst szoktunk vinni 2 literes kolát műanyag poharat Budapesten amugy tiszta vicc fél liter kola 500 ft abból 2 literest veszek.
12/26 anonim válasza:
Miért ha elmentek pl strandra,akkor ott mennyiért árulják az üdítőt,ételeket ? Olcsóbban ? Igen sajnos elég drága minden.... :/
13/26 anonim válasza:
Sosem szokták átnézni a táskákat!
14/26 anonim válasza:
Amikor 4DX moziba mentünk ott átnézték a táskákat (WestEndben), de gondolom nem a kaja miatt.
15/26 anonim válasza:
Egerben nem cinema city van, hanem más mozi, de itt már nem is szólnak a plázában, ha be akarunk vinni valamit, sztem tudják h ha szólongatnának, bevinnénk eldugva. Nem fogom ugyanazt 2-3-szoros áron megvenni, mikor ott van a mozi alatt a Tesco...
16/26 anonim válasza:
A film miatt mész a moziba vagy a kaja/pia miatt? Kb. 15 évesen vittem be utoljára kaját a moziterembe.
17/26 anonim válasza:
Én sepciel kabátot viszek amit a kezemre terítek és beleburkolom a kaját/piát.Lehet hogy hülyének nézek de nem fogok 300-400 forinttal többet fizetni a Coláért...
18/26 anonim válasza:
én sose vittem be, bár javarészt kukoricát szoktam venni, meg évente 2x kibírom a 600 ft-s kólát is.
19/26 anonim válasza:
simán egy táskába tegyétek :)
mondjuk én amikor utoljára voltam egy szatyorba vittem és a tetjén volt egy kardigán :)
20/26 anonim válasza:
én simán táskába szoktam bevinni, még nem szóltak. (szeged)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!