XD ez nagyon nem sok én iskolába viszek 3zsömlét, közben csokit is eszek reggel meg eszek szalonnát vagy kolbászt aztán itthon bőkezű ebéd vacsorára sok paprika meg hús meg gyümölcs kb 1kilónyi kaja plusz a tömegnövelő
2009. okt. 27. 16:25
2/16 anonim válasza:
Én reggelizni nemszoktam csak suliban, ott kb 1 fél kiflit, aztán hazaérek 3ra, itthon ebédelek, délután eszek egykis csokit, meg vacsira egy szelet kenyeret. és sportolok.
2009. okt. 27. 19:37
3/16 anonim válasza:
Én tudom, hogy ez nagyon gáz, de én egész nap folyamatosan eszem.
2009. okt. 27. 20:19
4/16 anonim válasza:
itthon már szinte könyörögni kell suliba meg állandóan, de ezzel kb az összes oszttársam így van ugyh nálunk sztam unaloműzés..:D
17L
2009. okt. 27. 21:45
5/16 anonim válasza:
Én reggel felkeléskor egy almát, 1 órával később amikor indulok gabonapelhyet, az iskolába viszek magammal 3 kiflit, azokat megeszem kb az első 4 szünetben, utána ebédelek valamit a büfében (általában egy melegszendvics), otthon szintén kaja (tegnap pl babfőzelék és palacsinta), utána délután uzsonnára 2 zacskós leves vagy ha van itthon még főtt étel, akkor mondjuk krumpli meg sülthús, estére vacsora (tegnap pl borsófőzelék virslivel) és vmilyen sütemény
2009. okt. 28. 00:23
6/16 anonim válasza:
Nem eszel sokat:)
Én reggel fél szelet kenyér felvágottal.Suliba egy szendvics vagy egy pogácsa esetleg ha kell még van nálam egy alma.Ebédre ami itthon van,általában leves+második.Vacsizni nem mindig szoktam,ha eszek akkor egy fél szelet kenyeret felvágottal vagy joghurt.Van amikor napközbe eszek egy kis csokit vagy rágcsálnivalót.
14,5/L
2009. okt. 28. 14:42
7/16 anonim válasza:
hát amíg suli volt:
reggeli 2 szendvics
suliban 2 műzli
kolis ebéd (leves+második, néha süti, csoki hozzá)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!