Dugattyús kávéfőző mire jó (csak hogy elválasztjuk a zaccot a kávétol vagy erositi, jobb izt ad )?
2013. aug. 11. 10:12
1/2 anonim válasza:
Nekem nincs, de kollégám ilyennel főzte mindennap a kávét.
-Baromi gyors: beleöntöd a forró vizet, lenyomod, picit állni hagyod, kész.
-A neszkávékkal (por kávé) ellentétben ennek rendes kávé íze van.
-Szerintem egyébként gyengébb, löttyöt készít. Tipikus amerikai fajtát: ihatod egész nap, literszámra bögréből
-Nem lehet vele kicsi kávét csinálni, (mint a porkévékból) csak annyit amennyi az edény mérete. A legkisebb is kb 2 dl...
-Nem önálló: muszáj hozzá még egy eszköz, amiben vizet melengetsz... (állítólag nem szereti a mikrózást)
-Mindig zaccos marad a kávé
Legalább is nekem ezek voltak a tapasztalataim vele...
2/2 anonim válasza:
Az előző válaszoló azt se tudja mi az a kávézás. Ennyi sületlenséget összehordani, már rég láttam!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!